| Más nap, Samba rosszul lett | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Caroline Delevar Vámpír
Hozzászólások száma : 66 Join date : 2010. Sep. 15. kor : 36 Tartózkodási hely : Myrin Fors
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Csüt. Szept. 23, 2010 8:01 pm | |
| Megitta de láttam rajta hogy van valami baj. -Szivem jól vagy? Kérdeztem tőle nagyon aggódva.Megkért hogy hívjak orvost mert nagyon rosszul van.Gyorsan kimentem a szobából és már hívtam is.Azt6 mondta az orvos hogy negyed óra múlva ott lesz.Visszamentem a szobába és lefektettem Samba-t.Majd megcsókoltam és megfogtam a kezét. - Nem lesz semmi baj.itt leszek melletted.Az orvos negyed óra múlva jön.Nagyon féltem és nagyon aggódtam érte. | |
|
| |
Samba Max Admin
Hozzászólások száma : 127 Join date : 2010. Sep. 02. kor : 38 Tartózkodási hely : Mindig a legjobb helyen...
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Csüt. Szept. 23, 2010 8:12 pm | |
| *Amikor meg fogta a kezem, én már sírtam a fálydalomtől, és lefeküdtem. | |
|
| |
Caroline Delevar Vámpír
Hozzászólások száma : 66 Join date : 2010. Sep. 15. kor : 36 Tartózkodási hely : Myrin Fors
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Csüt. Szept. 23, 2010 8:20 pm | |
| Segítettem neki lefeküdni.Szegény már sírt a fájdalomtól.Megsimogattam a fejét. - Nyugodj meg itt vagyok melletted.Nem hagylak el. Mér nagyon ideges voltam.De akkor megszólalt a csengő.Zene füleimnek.gyorsan kimentem és beengettem az orvost. - Jónapot uram! - Jónapot kissasszony! - A férjem a szobába van.kérem siessen. . Rendben. Bevezettem az orvost a szobába.Odament Sambahoz.Én is odamentem és megfogtam a kezét. - Nem lesz semmi baj.Megigérem neked.. Nem tudtam befejezni a mondat mert elsírtam magamat.Nem tudnám hogy mit csinálnék Samba nélkül. | |
|
| |
Samba Max Admin
Hozzászólások száma : 127 Join date : 2010. Sep. 02. kor : 38 Tartózkodási hely : Mindig a legjobb helyen...
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Csüt. Szept. 23, 2010 8:25 pm | |
| *Amikor be jött a orvos meg nézte a derekam, és adodt rá krémet, és odda szóltam a kedvesemnek hogy ne sírj, és mondtam neki hogy fizesse meg a orvost. | |
|
| |
Caroline Delevar Vámpír
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Csüt. Szept. 23, 2010 8:37 pm | |
| Az orvos megnézte a derekát majd felírt egy kenőcsöt.Samba kérte hogy ne sírjak de nem tudtam megállni.Hiszen ott voltam mellette és ő szenvedett.Nem is tudom hogy mi lenne nélküle..Kifizettem az orvost majd ki ki sértem. - Köszönöm hogy eljött. -Szivesen.Viszlát. -Viszlát! Amikor becsuktam az ajtót gyorsan vissza mentem Samba-hoz.Aki az ágyon feküdt.Odamentem hozzá lassan majd letöröltem könnyeimet az arcomról. - Sajnálom.... Megöleltem és adtam neki egy csókot. | |
|
| |
Samba Max Admin
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Csüt. Szept. 23, 2010 8:41 pm | |
| *Igy szóltam hozzá, semmi baj tudom szeretsz, és rámosolyogtam. Én is letöröltem a könnyeimet a arcomről. | |
|
| |
Caroline Delevar Vámpír
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Pént. Szept. 24, 2010 7:03 pm | |
| Megcsókoltam. - Aludnod kell.Nem foglak zavarni ezért kimegyek. Rámosolyogtam ahogy csak tudtam majd megpusziltam a homlokát. -Szeretlek! | |
|
| |
Samba Max Admin
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Pént. Szept. 24, 2010 7:05 pm | |
| *Amikor meg puszilt, azonnal elaludtam. | |
|
| |
Caroline Delevar Vámpír
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Pént. Szept. 24, 2010 7:13 pm | |
| Megpusziltam majd kimentem.Kiültem a székre és ott gondolkoztam. * Mi történik itt? A férjem beteg.Múltkor még szingli voltam.Csak úgy bementem a házába és lefeküdtem vele.Majd a felesége lettem.Ez így nem nagyon jó......És még bele is szerettem...* Ekkor elkesztem , sírni nagyon. | |
|
| |
Samba Max Admin
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Pént. Szept. 24, 2010 7:16 pm | |
| *Amikor ki alaudtam magam, meg próbáltam ki menni a nappaliba amikor odda értem láttam hogy a kedvesem sír odda mentem és leültem, és meg kérdeztem tőle hogy mi a baja, majd átöleltem és mondtam neki nyugodj meg. | |
|
| |
Caroline Delevar Vámpír
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Pént. Szept. 24, 2010 7:23 pm | |
| A széken ültem és sírtam majd hallottam hogy valaki kijön és letöröltem a könnyeitem a szememről.Samba volt az.Megölelte és megkérdezte hogy mi bajom van. - Sajnálom.... Egy kicsit elhúzódtam tőle.Majd a szemébe néztem. - Te biztos azért vettél felességül mert szeretsz? Mondtam neki szomorúan. - Mert ezt nem hiszem el. Két napja még szingli voltam.És most meg egy feleség.De ez csak az miatt van mert reggel elmentem a házad előtt.Behívtál majd ...lefektettél.Másnap meg esküvő..Samba ez nagyon gyors..De én ténleg szeretlek téged..És te? | |
|
| |
Samba Max Admin
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Pént. Szept. 24, 2010 7:26 pm | |
| *igy válaszoltam te kis butus mért ne szeretnélek, akkor nem vettelek volna el feleségül, és rá mosolyojgot, és meg csókolta. Samba már jobban volt már nem annyira fájt a dereka, és meg kérdezte szerelmét tud e vezetni. | |
|
| |
Caroline Delevar Vámpír
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Pént. Szept. 24, 2010 7:32 pm | |
| Megcsókolt.Akkor rámosolyogtam majd én is megcsókoltam. - Igen tudok.Miért? kérdeztem tőle kiváncsian és rámosolyogtam. | |
|
| |
Samba Max Admin
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Pént. Szept. 24, 2010 7:35 pm | |
| *Igy válaszoltam, itt a sluc kulcs menjünk el étterembe, és rá mosolyogtam. Nagyon szeretlek, és meg csókoltam. | |
|
| |
Caroline Delevar Vámpír
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Pént. Szept. 24, 2010 7:41 pm | |
| - Étterembe? Hiszen te beteg vagy. Mosolyogtam rá. - Vagy inklább te vissza mész aludni és majd én csinálok vacsorát. Mosolyogtam rá majd megcsókoltam. | |
|
| |
Samba Max Admin
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Pént. Szept. 24, 2010 7:47 pm | |
| *Oké, én vissza mentem a szobámba, és le döltem, kicsim ott maradt. | |
|
| |
Caroline Delevar Vámpír
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Pént. Szept. 24, 2010 8:18 pm | |
| Visszament Samba lefeküdni én meg be mentem vacsit csinálni.Pár óra múlva készen lett és meg is terítettem. Bementem Sambahoz.Ő még aludt.Odamentem hozzá majd megcsókoltam. - Szerelmem.Kész a vacsora. Adtam neki egy csókot.
| |
|
| |
Samba Max Admin
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Pént. Szept. 24, 2010 9:04 pm | |
| *Felébredtem, de nem voltam éhes, inkább a Ádámot akartam, és ki mentem a konyhába inni. Kedvesem imádlak a kedvencemet csináltadt, rá mosolyogtam és meg csókoltam. | |
|
| |
Caroline Delevar Vámpír
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Pént. Szept. 24, 2010 9:08 pm | |
| Megcsókolt meg mosolygott de láttam rajta hogy valami baj van. - Mi a baj? Kérdeztem tőle aggódva.Mjad megcsókoltam. - Nem muszáj vacsoráznunk ha nem akarsz. Mosolyogtam rá. | |
|
| |
Samba Max Admin
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Pént. Szept. 24, 2010 10:21 pm | |
| *Semmi, csak valahogy nem vagyok éhes, mosolyogtam rá... És vissza mebtem Ádámmal a szobába. | |
|
| |
Caroline Delevar Vámpír
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Pént. Szept. 24, 2010 11:20 pm | |
| Nem volt éhes ,majd visszament a kutyával együtt a szobába.Én meg ott maradtam. - Akkor pakolhatok el. Sóhajtottam egyet majd elpakoltam mindent.Már este volt olyan 10 körül.Amikor végeztem bementem a szobába és leültem az ágyra. - Samba mi a baj? Kérdeztem tőle nyugodt hangon. | |
|
| |
Samba Max Admin
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Szomb. Szept. 25, 2010 12:16 pm | |
| *Samba igy válaszolt semmi, és meg ölelte kedvesét. És mondta neki hogy szereti. | |
|
| |
Caroline Delevar Vámpír
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Szomb. Szept. 25, 2010 3:24 pm | |
| Édesem azt mondta hogy nincs semmi baja de láttam rajta hogy van valami.Megölelt majd megcsókolt.Lefeküdt az ágyra.Odabújtam hozzá és átöleltem.Majd adtam, neki egy csókot. - Ez hosszú nap volt.Jobban vagy már?
| |
|
| |
Samba Max Admin
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Szomb. Szept. 25, 2010 3:40 pm | |
| *Igy válaszoltam igen sokkal jobban, és elalaudtam. | |
|
| |
Caroline Delevar Vámpír
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Szomb. Szept. 25, 2010 4:10 pm | |
| Megcsókoltam még egyszer majd elaludtunk. Másnap reggel előbb keltem fel mint ő.Ezért csináltam neki reggelit.Amikor megcsináltam a rántottát bevittem neki.Egy csókkal ébresztettem fel. - Jó reggelt szivem. Mosolyogtam rá. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett | |
| |
|
| |
| Más nap, Samba rosszul lett | |
|