| Más nap, Samba rosszul lett | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Samba Max Admin
Hozzászólások száma : 127 Join date : 2010. Sep. 02. kor : 38 Tartózkodási hely : Mindig a legjobb helyen...
| Tárgy: Más nap, Samba rosszul lett Csüt. Szept. 23, 2010 2:30 pm | |
| *Más nap Samba, rosszul kelt fájt a feje, és a dereka, fel öltözött, és le ült a ágyra, még kedvese aludt.
| |
|
| |
Caroline Delevar Vámpír
Hozzászólások száma : 66 Join date : 2010. Sep. 15. kor : 36 Tartózkodási hely : Myrin Fors
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Csüt. Szept. 23, 2010 3:01 pm | |
| Amikor más nap felkeltem , a szerelmem már fent volt.Az ágyon ült és engem nézett.Én is felültem de csak akkor láttam meg hogy szegénykém milyen rosszul nézz ki.Közelebb mentem hozzá hogy megnézzzem jól van-e?. - Szivem jól vagy? Kérdeztem tőle aggódva mivel ténleg nem volt jó állapotban.A kezemet a homlokára tettem és tűz forró volt. - Jézusom..Gyorsan feküdj le édesem.Lázas vagy. Nagy nehezen lefektettem majd betakartam egy takaróval. -Mondjárt hozzok neked egy kis teát.Addig pihenj. Adtam neki egy puszit a homlokáram majd kimentem a szobából. | |
|
| |
Samba Max Admin
Hozzászólások száma : 127 Join date : 2010. Sep. 02. kor : 38 Tartózkodási hely : Mindig a legjobb helyen...
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Csüt. Szept. 23, 2010 3:05 pm | |
| *Amikor be takarta, kedvese, kiment Caro teáért és behozta, és leült a ágyra, és meg fogtam a kezét, és szoltam neki hogy hívja be Clarat, és meg csókoltam. | |
|
| |
Caroline Delevar Vámpír
Hozzászólások száma : 66 Join date : 2010. Sep. 15. kor : 36 Tartózkodási hely : Myrin Fors
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Csüt. Szept. 23, 2010 3:11 pm | |
| Kimentem a konyhába csinálni Sambanak teát majd odavittem neki.Megfogtam a kezét és megcsókoltam.Kérte hogy hívjam be Clarat.Adtam neki egy puszikát majd kimentem érte.Meg is találtam,kint volt az udvaron.Kimentem hozzá. - Clara Samba hívatt. -rendben..Köszönöm. -Szivesen. Együtt bementünk Sambahoz.Odamentem hozzá és megcsókoltam majd újból megfogtam a kezét. - Itt van édesem. | |
|
| |
Samba Max Admin
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Csüt. Szept. 23, 2010 3:15 pm | |
| *Be jött Clara és meg kértem hogy üljön le a ágyra mert szeretnék valamit mondani neki, amikor leült igy szóltam hozzá Clara menj el a gyószertárba és hogy gyógyszert, és még valami menj el a boltba bevásárolni, ott a kocsim a szürkét vidd, és rámosolyogtam, és még mondtam neki hogy mátől Caro itt alszik. | |
|
| |
Caroline Delevar Vámpír
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Csüt. Szept. 23, 2010 3:49 pm | |
| Clara odament az ágyhoz.Samba azt mondta neki hogy menjen el a gyógyszertárba gyögyszeré majd a boltba és vásároljon be.De még azt is mondta neki hogy mától én itt alszok.Amitől egy kicsit meglepődtem.Amikor kiment Clara ránéztem kérdően Sambara. - Mától itt fogok aludni? Kérdezutem tőle mosolyogva majd felmentem az ágyra és lefeküdtem szerelmem mellé.Átöleltem. | |
|
| |
Samba Max Admin
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Csüt. Szept. 23, 2010 3:52 pm | |
| *Igen kicsim és rá mosolyogtam és adtam neki egy csókot. És mondtam neki hogy nagyon szeretem és átöeltem. | |
|
| |
Caroline Delevar Vámpír
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Csüt. Szept. 23, 2010 4:03 pm | |
| - Akkor el kéne mennem a ruháimért. Mondtam neki majd megcsókoltam. - De most hagyjuk most az a lényeg hogy meggyógyulj. Megcsókoltam megint majd átöleltem. - Most kimegyek hogy pihenhess. | |
|
| |
Samba Max Admin
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Csüt. Szept. 23, 2010 4:05 pm | |
| *Igy szóltam hozzá ne hagyj itt kicsim, vagy akkor hívd be a Ádámot a kutyust, és rá mosolyogtam. | |
|
| |
Caroline Delevar Vámpír
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Csüt. Szept. 23, 2010 4:13 pm | |
| - Nyugodj meg.Nem foglak itt hagyni csak kimegyek az udvarra olvasni.Nm akarlak zavarni.És a kutyus is nálam lesz. Rámosolyogtam majd kikeltem az ágyból és egy nagy puszit adtam a homlokára.Majd egy csókot a szájára. - Szeretlek! Ha valami van akkor csak szólj.Rendben? Nagyon aggódtam érte.Legsziveseben ott feküdtem volna vele de nem akartam zavarni. | |
|
| |
Samba Max Admin
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Csüt. Szept. 23, 2010 4:16 pm | |
| *Ne lécci hozd be a Ádámot lécci, nem akarok egyedül lenni, és rá mosolyogtam. | |
|
| |
Caroline Delevar Vámpír
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Csüt. Szept. 23, 2010 4:18 pm | |
| - Á-á.Nem nem.Pihenned kell. Adtam neki egy csókot majd kimentem.Kint megfogtam a kutyát és bevittem neki. - Na jó.Tessék. Letettem az ágyra majd utoljára ,egcsókoltam. - Aludj jól édesem. Kimentem | |
|
| |
Samba Max Admin
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Csüt. Szept. 23, 2010 4:38 pm | |
| *Amikor ki ment kicsim, átöleltem a kutyust, és eladludtam. | |
|
| |
Caroline Delevar Vámpír
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Csüt. Szept. 23, 2010 6:53 pm | |
| Utoljára megcsókoltam és kimentem.Elmentem a könyvtárba ott elvettem egy könyvet.Reméltem hogy nem fog megharagudni ezért Samba.majd kivittem az udvara.Ott leültem egy székreés elkezdtem olvasgatni.Nem nagyon tudtam a könyvre összpontosítani mivel egész végig Samba járt az eszembe. *Remélem jól van.Jajj..szegénykém...* Pár óra múlva ki is olvastam a könyvet és meg is jött Clara.Kijött hozzám a kertbe. - Jónapot hölgyem.Megjöttem. - Szia Clara.! De semmi hölgyem.Csak Caro. - Rendben...Caro! Meghoztam mait kellett. - Rendben.Most Samba alszik.Nem csatlakozol hozzám? Kérdeztem tőle mosolyogva. - De szivesen.de előtte hozzok limonádét. -Rendben. Bement Clara limonádé-é.Pár perc múlva ki is jött.Letette az azstalra a limonádét és elkezdtünk beszélgetni. - És mióta dolgozol Sambanak? - Már nagyon régóta. - Értem Mosolyogtam rá kedvesen. - Egyépként hoztam a gyógyszereket.De az egyiket most kéne bevennie. - Jó...Beviszem neki. Elvettem a gyögyszert Claratól majd egy vizet vettem el a tácáról és bementem a szobába ahol Samba feküdt.Az ágyon volt betakarózva és a kiskutyus pedig mellette feküdt.Pár percid csak néztem őket majd odamentem Sambahoz és egy csókkal felébresztettem. - Édesem...be kell hogy vegyed ezt. Mutattam a gyógyszerre. | |
|
| |
Samba Max Admin
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Csüt. Szept. 23, 2010 7:00 pm | |
| *Amikor megcsókolta, fel kelt Samba és be vette a gyógyszert, és meg csókolta kedvesét, és Ádámot. És mondtam kedvesemnek hogy hívja be Clarat, és kicsimnek hogy üljön le mellém. | |
|
| |
Caroline Delevar Vámpír
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Csüt. Szept. 23, 2010 7:06 pm | |
| Bevette a gyógyszerét majd megint Clarat hívatta.Kimentem érte és behoztam.Majd leültem mellé mert azt akarta.Megcsókoltam de éreztem hogy szegénykém még mindig forró. Megfogtam a kezét. - Itt van.Szóltam neki édes. | |
|
| |
Samba Max Admin
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Csüt. Szept. 23, 2010 7:13 pm | |
| *Clara köszi szépen, és odda adtam 500.000ft-ot a kezébe és mondtam neki itt a füzetésed, szabit kapzs, menj el valahóva piheni. És meg csókoltam kedvesem. | |
|
| |
Caroline Delevar Vámpír
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Csüt. Szept. 23, 2010 7:19 pm | |
| Samba 500 000 ft-ot adott Clara-nak.Ez volt a fizetése.Majd kiment és kettesben maradtunk. - Jobban vagy már? Kérdeztem tőle aggódva.Majd megcsókoltam. | |
|
| |
Samba Max Admin
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Csüt. Szept. 23, 2010 7:21 pm | |
| *Igy felelt igen már sokkal jobban vagyok, már nem fáj a fejem, de még a derekam az fáj, és meg csókolta kedvesét. | |
|
| |
Caroline Delevar Vámpír
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Csüt. Szept. 23, 2010 7:25 pm | |
| Megcsókoltam majd felmentem az ágyra és hozzá bújtam. -Szeretlek.Bárcsak tudnék neked segíteni.. Sóhajtottam egy nagyot.Nagyon aggódtam érte.és büntudatom is volt mert nem tudtam semmit tenni.de akkor is én vagyok a felesége.A feleség szó hallatán egy kicsit elmosolyodtam de csak egy kis ide is mosolyogtam. - Nem kérsz valamit? | |
|
| |
Samba Max Admin
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Csüt. Szept. 23, 2010 7:28 pm | |
| *Nem köszi, csak Ádámot nagyon nyügös voltam, amikor feljött a ágyamra Ádám átöleltem és a lábam közé tettem, mert török ülében ültem, és meg csókoltam kedvesem. | |
|
| |
Caroline Delevar Vámpír
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Csüt. Szept. 23, 2010 7:32 pm | |
| Ádám feljött az ágyra és belefeküdt Samba ölébe.ő török ülésbe volt.Majd megcsókolt engem. - Nem akarsz még egy kicsit aludni?
| |
|
| |
Samba Max Admin
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Csüt. Szept. 23, 2010 7:34 pm | |
| *Igy szóltam hozzá nem, veled akarok lenni, és átölelte, Ádám meg nyalta a arcomat, és meg simogattam a buksiját. De kedvesem ha akarsz jót tenni akkor készítesz nekem teát, és meg csókolta. | |
|
| |
Caroline Delevar Vámpír
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Csüt. Szept. 23, 2010 7:37 pm | |
| - rendben akkkor maradok. Adtam neki egy csókot majd Ádám odajött hozzánk és megnyalta Samba arcát.Nagyon aranyosak voltak. - máris hozzom a teát. Megcsókoltam és kimentem.A konyhában senki nem volt.Gyorsan megcsináltam a teát majd visszamentem hozzá.Odavittem az ágyáhozz. -Itt van tessék. Nyújtottam át neki a poharat. | |
|
| |
Samba Max Admin
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett Csüt. Szept. 23, 2010 7:39 pm | |
| *Meg ittam, és úgy éreztem hogy darabokra estem, mert be nyílalt a derekam, kicsim nem bírom hívj orvost, és meg csókoltam. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Más nap, Samba rosszul lett | |
| |
|
| |
| Más nap, Samba rosszul lett | |
|