| Caro és Samba esküvője! | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Samba Max Admin
Hozzászólások száma : 127 Join date : 2010. Sep. 02. kor : 38 Tartózkodási hely : Mindig a legjobb helyen...
| Tárgy: Caro és Samba esküvője! Pént. Szept. 17, 2010 8:29 pm | |
| A esküvő sor rendje kérelek titeket hogy tarsátok be a sor rendet! Aki meg érkezik azt vagy Caro köszönti vagy én, és igy tovább!
Eric Lowther Stella Malone Alexander Verion Christina Wellmont Alexa Lightwood Jace Wayland Elena Gimbord | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Caro és Samba esküvője! Pént. Szept. 17, 2010 8:50 pm | |
| *Este van és egy rend hagyó esküvő napja. Hisz egyik ismerősöm esküszik és meg hívott ami igen fura nekem. De mind egy Elena segít kiválasztani az öltönyöm és el megyek. A mocimat választatom a mai napra. http://www.naptarkereskedes.hu/calendars/motorbikes_sportmotorok_calendar_falinaptar_2010_10.jpg Majd amikor oda érek még senki csak a vőlegény fogad.* -Szia sok boldogságot nektek. A menyasszony? *Mondtam és kezet fogtam vele. Szét nézte de még senki nem volt itt. De majd csak jönnek hisz gondolom nem ennyi a hívottak száma egy fő. Még csak sötétedett de már a nap nem égeti a vámpírokat ilyenkor meg hajnalban élvezem a leg jobban a napot.* -A nászajándékaitokat leteszem. *Mondtam és letetem.* |
|
| |
Samba Max Admin
Hozzászólások száma : 127 Join date : 2010. Sep. 02. kor : 38 Tartózkodási hely : Mindig a legjobb helyen...
| Tárgy: Re: Caro és Samba esküvője! Pént. Szept. 17, 2010 8:54 pm | |
| *Szia Eric barátom köszönjük szépen, igy köszöntötem a vendéget. Eric hozott nász ajándékot nekünk, jaj nem kelett volna és rá mosolyogtam és közöltem vele hogy köszönjük a nász ajándékot. Eric kérdezte hogy hol van a mennyasszony így feleltem készülödik, bent Claraval, és képzeld el Clara a koszúrus lány, és mondtam neki hogy foglaljon helyet, és fogyasztjon amit kíván. | |
|
| |
Stella Malone Hallandó
Hozzászólások száma : 58 Join date : 2010. Sep. 05.
| Tárgy: Re: Caro és Samba esküvője! Pént. Szept. 17, 2010 9:06 pm | |
| *Egy esküvőre kellett készülnöm amire meghívtak. Felvettem egy csinos ruhát és egy hozzá illő cipőt is persze. Majd szép lassan elindultam a kocsimmal halál nyugalomban persze. Nem kellett sokat vezetnem és meg is érkeztem a helyszínre. Beléptem, de mielőtt odamentem volna valakihez letettem az asztalra a nászajándékot mait vettem neki. Végül megpillantottam a menyasszonyt és odamentem hozzá. -Szia Caro. -Hogy vagy? -Sok boldogságot nektek! *Jelentettem ki neki kedves hangon. * -Mielőtt elfelejtem az asztalra tettem a nászajándékotokat. | |
|
| |
Samba Max Admin
| Tárgy: Re: Caro és Samba esküvője! Pént. Szept. 17, 2010 9:14 pm | |
| *Pár perc múlva meg is jött Stella, köszöntem neki, és kérdezte hogy hol van a mennyasszony, feleltem neki még öltözik. Szóltam Claranak hogy hívja ki a kicsimet, amikor ki jött nem hittem a szememnek, olyan szép volt, majd nem el sírtam magam. | |
|
| |
Caroline Delevar Vámpír
Hozzászólások száma : 66 Join date : 2010. Sep. 15. kor : 36 Tartózkodási hely : Myrin Fors
| Tárgy: Re: Caro és Samba esküvője! Pént. Szept. 17, 2010 9:21 pm | |
| Amikor végeztem a felöltözésse éa a sminkel megnéztem magamat a tükörbe.Gyönyörű voltam és a legfontosabb hogy boldog.Mivel hozzá megyek ahoz akit szeretek.Amikor teljesen végeztem kimentem hogy k9öszönzótsem a vendégeket.Eric és Stella már ott voltak ezért oda mentem hozzájuk. - Sziasztok! Majd odafordultam ,szivemhez. - Hogy tetszem? Kérdeztem tőle kiváncsian hogy mit gondol rólam. | |
|
| |
Samba Max Admin
| Tárgy: Re: Caro és Samba esküvője! Pént. Szept. 17, 2010 9:26 pm | |
| *Amikor ki jött, meghökentem hogy milyen gyönyörű, és át öleltem és adtam neki egy csókot, és közöltem vele hogy még várunk egy kicsit, amig mindenki eljön. | |
|
| |
Caroline Delevar Vámpír
Hozzászólások száma : 66 Join date : 2010. Sep. 15. kor : 36 Tartózkodási hely : Myrin Fors
| Tárgy: Re: Caro és Samba esküvője! Pént. Szept. 17, 2010 9:34 pm | |
| - Rendben. Tetszett a ruhám neki mivel megölelt és meg is csókolt.Én is megcsókoltam. - Szeretlek! Alig várom hogy már a feleséged legyek! Megint megcsókoltam | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Caro és Samba esküvője! | |
| |
|
| |
| Caro és Samba esküvője! | |
|